Ako´s Juice – Mojito

Igår morse tog min förra juice slut så jag tänkte att det är dags för nytt. Och som alltid så provar jag olika varje gång.

Och denna gång blev det en Mojito Juice. För er som inte vet så dricker jag inte alkohol, jag gillar helt enkelt inte alkoholsmaken och inte heller tanken med att man kan tappa kontrollen. Men jag har smakat Mojito och jag måste ändå säga att min juice som jag gjorde är mycket godare än den med alkohol.

Inte nog med att den är godare så är den ju bra för kroppen också, packat med vitaminer!!

Ingredienser:

400g Ingefära
6 st Kiwi
6 st Lime
4 st gröna Äpplen
6 st Rabarber
4 st Selleri buntar
1 bunt Mynta

Starkt ja, men sjukt go! Detta kommer räcka i ca 5 dagar för mig. Jag dricker ett halvt glas på morgonen på tom mage och ett halvt glas på kvällen innan min middag. Jag skulle haft i 3-4 st rabarber extra just för smaken. Jag gillar rabarber =D