Brightburn ikväll

Dom som känner mig vet att jag är filmnörd. Jag kollar gärna om på filmer som jag redan sett. Jag älskar att gå på bio, och jag älskar att gå på IMAX, helst själv. Köper med mig en massa jävla choklad och sitter där och äter upp all allt innan filmen ens har börjat. Det gör jag alltid, fast inte nu. Nu går jag på diet. Så det får bli en Sprite Zero eller en Celsius efter som jag brukar vara rätt seg på kvällen.

En annan sak med mig är när jag ska äta mat hemma så måste jag ha något att kolla på. Jag gör ordning min mat och sedan sitter jag och bläddrar tills jag hittar något att se på. Igår blev det Fifth Element från -97 med Bruce Willis och Milla Jovovic. Sjukt bra film, blir aldrig trött på såna filmer.

Mest av allt älskar jag Sci-fi filmer. Lite fantasy, så länge det inte är pratande träd. Sedan gillar jag animerade filmer, min absolut favorit är Megamind med rösterna av Will Ferell och Brad Pitt.

Men till filmen som jag ska se i kväll. Förhandsvisning av BRIGHTBURN.
Det ska vara en Sci-fi skräck/superhjälte film. Ska bli sjukt intressant hur dom vinklat det. Det är Sony Pictures och regissören David Yarovesky som regisserade ”Guardians Of The Galaxy”

Jag berättar mer om det imorgon och sätter betyg på den =)