Följ med till värmen – ät god mat, träna och sola!

Nu börjar hösten komma in och det är då vi planerar in kommande resor till värmen. Följ med mig och My till Thailand, Phuket – Thanyanpura Tränings Resort

Sjukt bra anläggning där vi har tillgång till två gym, 400m löpbana, fotbollsplan, tennisplan, hinderbana i djungeln, strandträning, Beach volleyboll och 50m simbassäng. Allt är för oss att använda fritt.

Vi kör 3-4 pass om dagen, allt från CrossFit, Cirkelträning, HIIT, Styrketräning, Cardio och Simning. Du kommer få dig massor av träning men bäst av allt är att vi har en del ledig tid på dagen för att vi ska kunna jobba på brännan och umgås.

Vi har utflykter planerade så ska vi på en båttur och snorkla. Sedan ska vi upp till Big Buddha statyn på en morgon cardio.

Vem kan följa med på en sån resa?

Alla! Det passar verkligen alla som vill följa med, äta god mat, träna och njuta samtidigt. Träningen är anpassningsbar, det betyder att man kan skala ner det till din nivå. Har man skador så tar man det med mig så kan jag säga vad du får och inte får köra. Vill man ta en sovmorgon så står vi inte och bankar på din dörr. Då ska du ha förtjänat det =) Men ni kommer inte vilja missa träningspassen, det blir sjukt roligt.

Och har du ingen att åka med, det är inga problem, många åker själva och vi kommer alla att umgås och lära känna varandra. Vi är alla där med samma intresse =)

In och boka din plats nu! Och läs mer om programupplägget