Från Mål till Verklighet: En Resa mot Hälsa och Framgång

Att sätta upp mål för träningen och kosten är som att skapa kartan för din egen framgångsresa. Det ger riktning åt ditt arbete, motiverar till prestation och formar vägen till ditt bästa jag. I detta inlägg delar jag med mig av mina egna mål inför mitt 40-årsjubileum 2024, samtidigt som jag ger dig några tankar och strategier för att hjälpa dig på din egen resa.

Sätta Mål – En Nyckel till Framgång:

Att sätta upp tydliga mål är startskottet för en framgångsrik träningsresa. Inför mitt 40-årsjubileum har jag ställt upp ambitiösa mål:

  • Dips: Klara över 72 reps
  • Snatch/Ryck: Klara minst 115kg
  • Clean&Jerk/Stöt: Klara minst 140kg
  • Löpning 3km: Komma under 13 min

Samtidigt kombinerar jag min löpning med en noggrant planerad diet för att uppnå min livs bästa form.

Strategi och Planering för Framgång:
Att bryta ner stora mål i hanterbara delmål är nyckeln. För mig är första delmålet med dipsen i december. Efter det fokuserar jag på 6 veckors tyngdlyftning och sedan 6 veckor knäböj. När detta är avklarat, den 1 mars, påbörjar jag min diet och löpträning. Att ha en strukturerad plan gör resan mot målen mer överskådlig och hanterbar.

Kunskapens Roll i Målförverkligande:
Att söka kunskap är avgörande. Det finns en överflödighet av information online, men det kan vara förvirrande. Att ta till sig råd från rekommenderade coacher eller personliga tränare är det bästa valet. Jag själv får många klienter genom rekommendationer och anpassar varje träningsprogram individuellt efter mål och möjligheter.

Online coachning – Ako Rahim

Hållbarhet i Träning och Kost:
En hållbar kost och träningsrutin är nyckeln till långsiktig framgång. Att undvika extrema dieter och istället välja näringsrik mat gör det lättare att hålla sig motiverad och nå målen. För mig är goda maträtter med rätt innehåll en självklarhet, och jag strävar efter en kost som är hållbar i längden.

För Alla Som Vill Komma Igång:
För dig som funderar på att starta din träningsresa – kom igång nu! Målsättning är din karta, och delmål är dina vägskyltar. Bryt ner dina mål, planera och sök kunskap. Och om du är osäker, överväg att ta hjälp av en coach eller PT för en individuellt anpassad väg till framgång.

Online Coachning:
Sist men inte minst, om du känner att du behöver ytterligare stöd och vägledning på din resa, överväg att ta del av min online coachning. Genom individuellt anpassade träningsprogram och kostplaner hjälper jag dig att nå dina mål på ett hållbart sätt. Kontakta mig för att diskutera hur vi tillsammans kan forma din väg mot hälsa och framgång.

Kom ihåg, varje steg räknas på din resa mot ditt bästa jag. Nu kör vi!