Hobbs & Shaw, så bra var den (ingen spoiler)

Tillsammans med UIP Sweden fick vi se Hobbs & Shaw. En sidekick till Fast and Furious filmerna. Jag måste dock säga att jag är mer fan av F&F 1 och 2. Sedan så spårade det helt med massa flygande bilar genom byggnader eller sjuka tajming när dom ska rädda någon. Ska en film vara overklig ska det vara sci-fi eller overkligt så att man är medveten om det.

En film som är verklig och så overklig blir lite mycket tycker jag, om det inte blir lite sci-fi.

Men utan att spoila något så måste jag säga att jag älskar den här filmen. Sjukt bra skådisar, rolig film (tror jag skrattade genom hela filmen)

En del ”framtids prylar” new tech. Sånt gillar jag ? en Ako-film med massor av action och skratt. Jag rekommenderar den starkt… älskat humorn! Och ni kommer få er några sköna överraskningar.

Vi kom till visningen av filmen så hade dom en skön uppsättning av muskelbilar. Sånt gillar vi