Hur gick det sen

Lite mer än 14 veckors diet är över. Jag har nu under senaste två veckorna bara försökt hålla formen något och ätit bra mat.

Nu när jag är klar med dieten så har jag mål till nästa år att bygga lite mer muskler, jag blir glad om jag kan bli klar på samma fett% som jag blev klar på denna gång fast något kg tyngre.

Start och Slut

Jag började min resa på 105kg och en fett% på 14.5. När jag var färdig vägde Jag 93kg som deffad och med en fett% på 5.6% underhudsfett.
Det är 2kg upp från förra året på samma fett%. 10 månaders hård slut för två kg muskler. Tänk er ändå 2kg kycklingfile, det är mycket. Sen är det inte 2kg 100% rent muskelmassa, det är vätska och sånt i muskeln som väger också.

Men nu ligger jag på en morgonvikt på 95kg, försöker sakta vecka för vecka äta lite mer mat. Jag äter fortfarande mina matlådor men jag har lagt till lite nötter och annat gott, frukt tex! jag älskar granatäpple så sjukt gott. Säg nån kurd som inte gillar granatäpple =)Så jag ska under Aug månad försöka gå upp 1-2 kg till sedan sakta gå upp till 100kg och hålla mig på 100kg. Det är där jag mår som bäst och jag känner att mina leder klarar av all den träning som jag gör.

Fokus till nästa år

Jag har alltid velat ha större rygg och större ben. Stora benmuskler är alltid snyggt. Men min rygg ligger efter och har alltid varit min achilleshäl. Men jag jobbar hårt på det. Så till nästa år, mer ben, mer rygg, mer axlar och armar =D
Jag ser sjukt mycket fram emot att träna nu fram tills nästa april, då jag börjar min diet igen.

Nu ska jag ladda med PWO och Carbs, äter lite nötter och riskakor till det =) dags för rygg och biceps