Jävla corona

Nu har jag inte varit inne här på ett tag och skrivit. Men måste bli ändring på det nu. Jag har haft en hel del att göra med mitt eget online coachningen och en del resor.

Framöver har jag två viktiga saker planerade, det är träningsresan till Hurghada och träningsresa till Marbella. Till Hurghada åker jag med My Martens, denna resa hade vi förra året och blev väldigt lyckad, rolig resa med massor av träning och roliga utflykter.

Träningsresan till Marbella är ny för i år och jag ska göra den resan med min vän Shad. Vi kommer begränsa platserna till 14-16 personer. Vi har inte så många platser kvar på den resan men vill man följa med på den resan kan man maila mig skriva till Shad.

Den här resan kommer vara lite annat upplägg än andra träningsresor. Vi kommer ”bara” köra två pass om dagen. Ett på morgonen och ett på em/kväll. Sedan kommer vi ha tid att umgås, hitta på roliga saker och även lägga in någon utflykt. Lite mer semester än bara träning.

Men det där jävla viruset, jag vet att folk har dött av det men varje år dör fler av vanlig influensa och övervikt. Om folk bara kan ta och tvätta händerna och inte gå ut när man är sjuk så kommer viruset att dö ut. Och det här med att tvätta händerna när du varit på toaletten. Klart som fan at man gör det. Vem fan tvättar inte händerna när man varit på toaletten.

Nog om det, jag börjar min diet 1a april. Och jag har längtat till dieten sen förra sommaren när jag var i form. Ska bli skönt att få lite bättre rutiner och äta bra mat och komma i bra form igen.

Nu ska jag dricka min PWO och träna lite ben!