JOKER (no spoiler)

Igår var jag och såg JOKER filmen, jag hade inte alls så höga förväntningar på själva storyn, bara av det som jag har läst så skrivs det mest om Joaquin Phoenix och hur bra han är din din filmen.

Jag måste säga att han spelar den rollen så sjukt bra, hur han ser ut i kroppen och hur han rör sig. Och hur det förändras under filmen, så många scener i filmen som är så sjukt imponerande att se hur man kan skådespela så bra.

Storyn var riktigt bra och hur dom fått med allt från tidigare DC filmer. Innan har man inte fått veta så mycket om Joker, bara att han är lite psykiskt sjuk. Men nu får man veta en del om varför och vad han gått igenom.

Det som jag tycker är tråkigt är att han inte skulle passa in i nån av dom tidigare Batman filmerna. Verken dom med Christian Bale eller med Ben Affleck. Däremot kommer det en ny Batman film (The Batman) med huvudrollen Robert Pattinson. Ni tjejer vet vem han är, han spelade vampyr i Twilight filmerna.

Jag tror att han kommer passa som Batman och jag hoppas att dom gör den filmen mörk och brutal som den här JOKER filmen var.

Nu kan jag inte skriva mer om filmen annars kommer jag avslöja. Men i betyg får den 9/10 =) Rekommenderar den starkt!