Min favorit stad

Då blev det en spontanresa till LA med min vän Niko. Vi har nu gjort en del resor tillsammans. Så enkelt att resa med någon okomplicerad. Alla mina vänner vet att när jag reser planerar jag resan runt min träning. Under dieten blir det runt min kost och träning.

Vi bestämde oss några agar innan att flyga till LA en liten sväng. Bara komma bort är skönt. Vi är här och hälsar på en vän Rich, bor på Marina del Ray.

Jag har varit i LA många ggr, jag har gjort allt jag vill göra och sett allt jag vill se. Så för mig var det bara komma hit och umgås. LA är däremot ingen favoritstad. Jag älskar stora städer men det är så sjukt stor skillnad på områden här. Så mycket hemlösa, så mycket trasiga människor som intrigör hjälp och smutsiga gator. Sedan finns det dom fina områden, städat, rika, alla vill bli kändisar. Inte alls lika trevliga människor här som i Miami.

Jag älskar Miami för att det ändå mångkulturellt. Då mycket latinamerikaner och så blandat med människor. Alla hälsar på varann och är trevliga. Den uppfattningen har jag fått mellan dessa städer.

Igår tog Rich oss ut på åktur, vi hyrde sparkcyklar. Åkte igenom stan. Och ba chillade. Stannade på en Organic Market, köpte lunch och käkade där


När vi sen kom hem så åkte vi och handlade. Sedan grillade vi på taket hos Rich.

Jag och Niko var fortfarande pigga så vi gick på bio. Vi båda är X-Men fantaster. Så vi ville se nya Dark Phoenix. Jag måste ändå säga att X-Men utan Wolverine är inte X-Men. Lite besviken över hur dom vinklat storyn och hennes superkrafter. Jag ger det 2 Ako och 5.

Vi tränade inte den dagen eftersom vi flög och landade på fm. Däremot tränade jag hemma i Sverige kl 06.00 innan vi skulle flyga. Så fick min träning ändå ?✌?