Mycket på gång

Alltid under den här perioden blir jag sjukt produktiv. Jag får så mycket ideér och saker som jag vill göra. Men förutom att jag börjat med att skriva ihop en massa roliga saker så har jag även gått in i ett större samarbete nu i Juni och ett till samarbete i Aug. Jag kan inte riktigt än berätta om den i Aug. Och den som jag går in i nu i Juni kommer jag berätta mer om i morgon eller på tors-fre.

Ni som följer mig på Instagram kommer nog hinna se det först på min story.

Och varför jag blir så produktiv är nog pga min diet, jag blir klar i skallen och pigg i kroppen. Men det kan också vara för att jag blir lite små trött på folk och ungås inte med så många utanför mitt jobb. Så jag har mycket tid för att tänka och hitta på saker. Det är nog en kombination mellan dessa två =)

Det jag sitter och skriver just nu vid sidan om är något jag velat göra länge. Det har självklart med mat att göra. Jag älskar ju mat! finns ju inget bättre även om jag ser mat som bränsle så finns det både bra och dålig bränsle för våra kroppar. Men mer om det kommer i slutet av Aug, då ska det vara klart!

Även om jag mest äter lax, kyckling, ris och potatis nu. Så äter jag mycket annat när jag inte går på diet 9 mån om året.

I samarbete med Adviral och Richmond&Finch

Vill passa på att rekommendera om dessa 50-70% rabatt på mobilskal. Har själv beställt hem 4 st skal, en portabel laddare och en laddplatta =)

In och kika här