Närmar mig slutet

Idag börjar jag på min 12e vecka på diet. Jag har haft tre cheat meals och är snart nöjd med formen. Nästa vecka ska jag plåtas och filma lite. Och veckan efter sista plåtningen. Sen ska jag sakta röra mig uppåt i vikt.

Det jag oftast ser vad folk skriver och säger efter diet är hur trötta dom är på torsk, kyckling och broccoli. Men jag har aldrig förstått mig på det där.

När du går på en diet så äter du ren och bra mat. När du sen är klar och nöjd så kan du inte bara sluta med det och gå till skräpmat. Det är viktigt att hålla en bra grund i kosten, sedan kan du byta ut och ersätta vissa måltider. Lägga till mer eller mindre mat. Jag har ätit, lax, kyckling, potatis och ris i 12 veckor. Jag är inte trött på det. När jag sen ör färdig med dieten ska jag hålla kvar vid dieten men lägger till lite annat som avokado, frukter, såser och lägger in 1-2 cheat meals extra i veckan. Men det gäller att ha en bra balans. Det är nu när man börjar gå upp i vikt igen som man kan bygga muskelmassa med bra kvalite. Då är det viktigt att äta bra mat under den tiden.

Så man kan inte bara sluta och tro att man kan hålla formen. Gör inget kortsiktigt, hitta balans och ge kroppen vad dem behöver och inte bara vad din hjärna vill ha!


Shortsen från ICANIWILL, älskar dessa! Du hittar de här

Och med koden AKO15 får du 15% rabatt ?