Rocketman ikväll

Men först var det en del jobb här på CrossFit Atum. Har så mycket mail att svara på, försöker beta av så många jag bara hinner. Sen får man ju svar av alla som man måste svara på igen. Det tar sin tid! just nu är det mest Frågor om kost och träningsprogram. När jag avslutar coaching med några så tar jag in nya. Så jag kommer höra av mig till alla.

Efter det så vare träning och vad annars om inte bröst på en måndag!!
Passet idag, 12 reps på samtliga övningar och set

Lutande hantelpress
Rak hantelpress
Flyes Cable – superset – Hantellyft åt sidan böjda
Flyes Maskin – superset – Hantellyft åt sidan raka
Bröstpress en hantel
Pushdown Rep
Hantel French Press

Sjukt bra tryck idag! Jag brukar sitta och göra bindvävsmassage på mig själv på kvällarna innan jag ska köra bröst, axlar och armar. Man tappar en del vätska runt det området och när jag äter innan passet och får trycket under träningen så ser man mer krispig ut. Det sjuka är att här jag inte har tryck i kroppen känner jag mig som en räka! på riktigt liten och tanig. Ändå vägde jag 97kg i morse. Fortfarande strul med vätskebalansen för jag SKA väga mindre

Shortsen är från ICIW – Hittar ni här Och ni får 15% rabatt med koden: AKO15

Efter träningen så blev det 20 min PW på bandet. Och nu sitter jag och svarar på mail. Ska strax göra mig i ordning för att dra iväg in till stan för Rocketman. Den filmen verkar ju sjukt bra!

Bästa med den filmen är att Teron Egerton som spelar är han som sjunger alla låtar, det är sjukt imponerande. En annan sjukt bra film med Teron är ”Eddie The Eagle” Såååå bra film, den måste ni se!

Men jag skriver om filmen imorgon och sätter betyg på den.

Här är trailern för er som vill se