Sluta känn efter så mycket

Med risk att vissa kommer ogilla mig innan dom läst klart, bara för att jag gillar att säga/skriva som jag känner och som jag ser vad folk går igenom.

Folk känner efter så himla mycket. Så många som bara går på känslor och nu pratar jag om träning och kost. Även om det kanske inte alltid är personen som tränar som känner efter, så har vi alla såna runtom oss som vill basera allt på känslor.

Det är inte alltid fel att gå på känslor om dina känslor säger att du ska träna hårt och äta bra mat. Men det är inte alltid så enkelt…

Låter lite som att jag är helt känslokall, men jag sätter upp ett mål och vill nå mitt mål så står jag inte och gnäller över det. Gör jobbet! Det gör ont ibland, det är jobbigt ofta, det är inte alltid skönt eller kul!

Men om du kniper igen och gör jobbet så kommer det bli kul sen, det blir lättare. Som allt annat i livet, vill du nå framgång behöver du kämpa och jobba lite för det, när du sen står där och har klarat av ditt mål kan du sätta upp nya mål, det är så enkelt. Det blir bara roligare sen

När jag skriver att du inte ska känna efter så mycket tänker jag på folk som gnäller över det lilla minsta, tycker det är jobbigt, ser sig själv som ett offer. NEJ! Knip, kör på! Ingen kommer göra jobbet åt dig. Om du har folk runtom dig så vill nog många av dom se dig misslyckas.

När man står och gnäller och man får höra, ”-ååååh stackare, du är så duktig, kämpa på!”
Oftast får man höra det av dom som själva inte lyckats med det du försöker, tex viktnedgång eller ett jobb som man kämpat med.

Jag får höra att jag är väldigt osympatisk av folk. Jaa kanske det, men det är oftast för att folk som klagar inte borde klaga, finns alltid dom som har det värre. Och man tjänar inget på att klaga förutom att sprida negativ energi. Och jag kanske är osympatisk när folk gnäller framför mig, för då får dom oftast höra ”-Ähh skärp dig, kör ba” Det är ändå ingen som bryr sig egentligen.
Du vill inte vara ett offer, sänka dig själv och visa dig svag.
Du ska kämpa, bli starkare, ta hjälp av dom som är starka och vill hjälpa dig att bli starkare.

Il buono, il brutto, il cattivo

Jag ligger där på morgonen och känner, antingen går jag upp och tränar och mår bra efter träningen, eller så sover jag ut lite, jag är ju lite mör i kroppen från gårdagens träning. Jaaa jag kan ju faktiskt träna senare ikväll. Men nej! det blir inte av, skjut inte på det. Låt inte din negativa sida styra över dig.

Den gode, den onde och den fule…
Vem ska du låta styra dig, den gode som vill att du ska lycka, gå upp tidigt, träna, äta bra och jobba hårt.
Eller den onde som vill att du ska ligga kvar i sängen, snooza, ät den där bullen du, du kan träna i morgon istället.

Känn inte efter så mycket, det är lika jobbigt för alla andra, det är på samma villkor, så varför ska jag gå runt och klaga!

Omringa dig med folk som vill lyfta dig inte dom som vill dra ner dig.

Juste den fule också, den fule vill bara att du ska va ful, den glömmer vi! Den gode ska vi låta styra oss!

Det jag ser mycket av är såna som kämpar och gör jobbet, och deras vänner som egentligen ska stötta och pusha, det är dom som börjar gnälla för att man blivit tråkig eller inte lika social, men ibland måste man prioritera annorlunda. Man måste prioritera bort vissa människor från sitt liv. Behöver inte vara för alltid men för en period. Energisugare kallar jag dom!
Låt inte nån sno din energi, låt inte nån trycka ner dig! Stå upp, gör jobbet, gör det för din skull.

Så nu kan du antingen ta det här och bli motiverad av det. Eller gå runt och vara butter… your choice!