Superior Challange 19

Superior är en MMA Gala som igår gick på Cirkus. Riktigt bra gala, bra uppstyrt och kul att se lite mer live. För det mesta så brukar jag sitta hemma och se på UFC eller Bellator. Det är alltid kul att följa, har ingen riktigt favorit fighter. Förut följde jag Nate Diaz ganska mycket, och älskade att se på Khabib innan han vann över McGregor. Sedan har allt spårat ut!

Jag älskar när idrott är sportsligt, när man visar respekt både dom som är i buren och dom som sitter och tittar på. Tex att publiken står och buar åt senaste matchen mellan Anderson Silva mot Jared Cannonier. Där Silva har hemma plan i Brasilien och Jared vinner i första ronden.
Här ser ni video på händelsen efter matchen

Jag tycker det är sjukt respektlöst! Men det är vad jag tycker!
Jag tycker ändå att många sköter sig bra på MMA galor, mer respekt än andra huligansport som Fotboll och Hockey

Men en sak som jag hört flera ggr, på svenska MMA galor är när alla i publiken sitter och skriker ”Slå han på käften, slå han på käften”
Sure vi alla kan heja på våran egna fighter och våra vänner. Men det är sjukt töntigt, sitter och små skäms lite när jag hör alla skrika det. Men som jag skrev så är det här vad jag tycker. Man kan sköta det snyggare. Jag har själv stått upp och skrikit massa fula ord. Men det gör jag hemma, skriker åt tvn, haha!
Speciellt när man bettar lite. Jag brukar inte betta stort men ibland sätter jag en 100kr på en högoddsare så hoppas man att det blir så =)

För övrigt, bra fighter, bra krigat av alla både Svenska och utländska på Superior!

Och UFC galan i helgen var också sjukt bra! Älskar när det oväntade händer från ingenstans!