Träna för dig själv

Sju veckor har gått sedan jag startade min diet. Jag började på 105kg och dagens vikt är fortfarande väldigt skev. Jag väger 96 vissa dagar och 98 vissa dagar. Vätskebalansen är rubbad. Men jag stressar inte över det. Jag ser att formen blir bättre dag för dag.

105 Kg på bilden

Men nu börjar jag få höra mycket från folk runt om mig. Det räcker så här, du behöver inte gå ner mer, nu ser det bra ut. Fast det handlar inte om vad folk runt om mig tycker. Jag är nöjd med formen, jag mår egentligen som bäst när jag väger runt 98-99. Men vill få bort all fett på kroppen för att plåtas och se hur jag ligger till i år, jämfört med förra året. Sedan så tycker jag själv inte det är super snyggt att gå runt och vara rådeffa. Det känns bra när man tränar och när man inte har så mycket kläder på sig. Men när jag väl tar på mig kläder så känner jag mig som en räka, på riktigt, känner mig så liten och tunn. Men det sitter ju i huvudet.

Från söndags, ca 97kg

Sedan tycker jag inte att det är så hälsosamt när jag kommer närmare 5% i underhudsfett. Jag vill ligga nånstans runt 10%. Det tycker jag är en bra fett% för killar och män. Beroende självklart på vad man har för mål. Men för att må bra och träna bra.

Men återigen, det är viktigt att göra sin grej. Inte lyssna för mycket på vad andra har att säga. Det blir inte bättre av att lyssna på andra. Du ska vara nöjd med dig själv, du ska vilja se ut på ett visst sätt.

Jag mår aldrig så här bra i kroppen som när jag går på diet. Jag får i mig allt jag behöver och jag äter bra mat och råvaror. Det händer aldrig att jag slarvar och missar någon måltid.

Så när blir jag klar med dieten? Jag går som sagt på känsla, det är bara utseendet som gäller, jag ska plåtas och jag vill se hur långt ner i fett% jag kommer, sedan jämför vikten, fett% och utseendet med förra året och ser hur mycket muskler jag byggt på ett år.

Ako´s juice!

För ett par dagar sedan gjorde jag ny Juice. Jag testar lite olika mixar och denna mixen blev väldigt stark, så jag kommer ändrat lite på innehållet till nästa gång

Ingredienser:
6 st Citroner
690g Ingefära
5 st Nektariner
4 st Mango
4 st Selleri

Det jag skulle ändra på är att dra ner på ingefäran till 500g och använda bara 3st Citroner. För att få smaken av nektarinerna och Mangon!