Träna för vad du vill

När folk skriver till mig och vill ha hjälp med online coaching, då ställer jag alltid frågan, ”Vad är ditt mål?”

Väldigt få är helt ärliga, jag får oftast fråga vidare och gräva fram att i slutändan så vill alla se bra ut. Utseende är viktigt för oss. Alla vill bli omtyckta och vara nöjda med sitt utseende.
Sen tycker alla olika, därför måste man också acceptera att alla kanske inte kommer tycka om ditt utseende och folk på sociala medier har så mycket att säga om andras utseenden.

Träna för dig själv, för att du ska tycka att du ser bra ut. Jag har alltid sagt att man måste lära sig älska sig själv innan man kan älska andra. Man ser ut som man gör, man kan inte göra så mycket mer än att träna, må bra och vara glad och tacksam för det man har.

Varför jag skriver om det här är för att många i min omgivning har problem med självkänslan. Och oftast beror det på någon på sociala medier har sagt något elakt eller dumt om deras utseende.
Skulle jag läsa och ta åt mig av all hat som jag fått genom dessa år skulle jag nog inte vara där jag är idag. Ju mer man tar åt sig desto mer kommer kommer folk hacka på en.

Men tillbaka till målsättning. När man vill börja träna bör man ha tydliga mål. Att se bra ut är inget tydligt mål. Vad tycker du ser bra ut?!
Vill du ha större armar, smalare midja, smalare ben, större rumpa, snygg 6-pack. Var tydlig med målet, sätt upp en plan på när du vill nå ditt mål, gör det gärna med en personlig tränare. Sedan sätter man upp en bra plan och delmål för att nå det så bra som möjligt.

Kom ihåg att du gör inte det här för att tillfredsställa någon annan, du gör det här för din egen skull, gör det för dig själv! för att du ska må bra!
Mitt mål är att slå min ”form” från förra året. Jag har tränat nu sedan Juli 2018 för att bli bättre. Och jag börjar min diet i April i 3 månader för att bli bättre än förra året

Nu ska jag träna!! <3