Träningsresa med massor av teknikträning!

Den 20e Jan åker jag och Gyula ner till Playitas, Fuerteventura för våran 9e Styrkevecka. Vi har en grupp med oss som vi delar upp i en avancerad grupp för dom som är på Crossfit intermediat/elit nivå och dom som är med på våran resa för att lära sig alla grunder.

Våran resa passar alla som vill följa med och lära sig teknik i tyngdlyftning, styrkelyft och bas i styrketräning. Vi har mycket fokus på teknikträning och nöter på med många reps och på lättare vikter.

För den avancerade gruppen blir det en grupp programmering som är för dom som vill utveckla sin träning, få ordentlig screening i dom tekniska övningarna.

Det absolut bästa me denna resa är att vi kör så mycket teknikträning, vi nöter och nöter tills tekniken sitter =) Vi lär dig hur du ska värma upp inför dina träningspass både för överkropp och underkropp. Sedan visar vi hur du ska jobba upp din rörlighet för att få en bättre rörelsemönster i dina lyft. Sedan visar vi även hur du ska göra för att ta hand om kroppen på bästa sätt så att du återhämtar dig till dina pass på bästa sätt.

Utöver det kommer vi att köra roliga och jobbiga träningspass med hela gruppen. All träning går att anpassa till din nivå, så var inte rädd om du inte har erfarenhet. Följ med så lär vi dig!

Gå in här och läs mer om programmet för veckan!