Vad gör jag i Finland

Under ett par månader har jag hållit vissa saker för mig själv. Har en del grejer på gång och vi får se hur allt blir och hur det går i mål.

Men ett nytt samarbete är på gång och jag kommer berätta mer om det framöver

Flyger över med Frida från Celsius

Men jag hittade iallafall Celsius här så jag kunde hålla mig vaken under mötet.

Jag behöver verkligen Celsius i min vardag. Jag har senaste två veckorna sovit sjukt mycket. Det var sen CrossFit tävlingen i Linköping på CrossFit Highway (står om det i några inlägg bak)

Men jag blev så övertränat så jag ville sova 10-12h per dag. Men nu börjar jag återhämta mig. Förr drack jag 2.5-3 st Celsius om dagen. Nu ligger jag på 1-1.5. Så har dragit ner på det ganska bra. Får frågan ofta om det inte är dåligt med så mycket koffein. 200mg är inte så mycket. Och för att det ska påverka mig på ett negativt sätt behöver jag få i mig ca 1g (1000mg) koffein. Så jag klarar mig bra. Alla är olika mycket känsliga mot koffein. Så 200mg är mycket för vissa. Därför har Celsius kommit med 75mg för er veklingar ? (skämt osido) det är bra, nu kan jag dricka fler celsius och hålla ner koffeinet i kroppen.

Men nu knäcker jag en till Celsius innan vi beger oss till flygplatsen och hem till Sthlm.