100kg bulk till deff (kostprogram)

Dieten börjar snart

1a April har blivit en helig dag för mig, den dagen då jag börjar min diet, men ingen tror mig just för att det är 1a April. Men senaste 5 åren har jag gått börjat min diet 1a April och varit klar runt slutet av Juni. Förra året däremot så var jag på diet från 1a April till Slutet av Januari i år, i 10 månader. Men då har jag inte gått på kaloriunderskott i 10 månader, för då skulle jag säkert varit smal som ett streck.

Runt Augusti månad så började jag balansera upp kosten och hittade en mer normal kosthållning. Jag åt efter mitt kaloriunderskott schemat varje dag men hade en till två cheat meals i veckan. Då kunde jag äta vad jag ville två måltider i veckan.
Det låter väldigt lite men på en sån måltid kan jag lätt ligga över 3000-4000 kcal. Därför räcker det gott och väl med två såna cheat meals i veckan.

Stark trotts diet

I Januari så började jag äta lite mer. Jag klarade två av mina styrkemål med träningen innan jag började på kaloriöverskott.

Ena målet var att jag skulle köra 4 reps i dipsen på 100kg och den andra var 200kg i knäböj på kroppsvikt 95kg.
Känns bra att man blir äldre men håller en bra styrka och bra fysik. Man utvecklas hela tiden.
Många misstolkar och kopplar diet med tex bantning eller bli deffad och svag. Jag har alltid sett diet som att man toppar formen, både utseende och prestation. Man kan även bygga muskler under kaloriunderskott diet.

Klicka här för att se vloggen med båda maxningarna =)

Så 95kg när jag maxade och sedan dess har jag ätit lite mer ett par ggr i veckan. Det blir nån glass då och då, det bli en hamburgare ibland. Men viktigast av allt är att jag fortfarande äter efter min diet mat fast mer, och det jag brukar öka mestadels i kosten när jag kör en Clean Bulk, det är kolhydraterna. Både i maten i form av Ris och Potatis men också Super FAST Carbs som jag har i min shake innan och under min träning. Ibland har jag även Fast Carbs i shaken efter träningen. Så det blir
Carbs med min PWO innan
Carbs med min EAA under
Carbs med min Whey100 efter träningen…
(Samarbete med AR Supplements)

Så nu är jag uppe i 100kg och jag ska hålla 100kg genom att äta mindre vissa dagar och mer de andra dagarna. Hålla en balans och inte gå över 100kg.
För snart är det 1a April igen. Och då ska jag gå på diet från 100kg ner till 94kg och vara hårdare än någonsin =) Toppa formen!

Jag kommer 1a April ta emot en bunt nya klienter för att göra denna resa tillsammans med mig =) Mer info kommer om ett par veckor. Men vill du ha hjälp tidigare kan du alltid skicka din intresseanmälan
här Online Coachning

Jag mår så sjukt bra när jag är i form. Det man inte tänker på är att allt man äter går ut i huden och resten av kroppen. Jag märker stor skillnad på min hud och hur min kropp mår när jag äter bra och ren mat. Det värsta är fett i form av mättat fett tex det vi får i oss av, mejeriprodukter, smör, ost och sånt. Sedan är också raffinerat socker ett stort problem, speciellt i tillsammans med oljor och fett som tex Choklad och Godis.

Vill man bli hälsosammare så skulle jag rekommendera att man drar ner på mejeriprodukter, vitt bröd, pasta, choklad, glass och godis. Bara man gör det i 2-3 månader kommer man märka stor skillnad på hur man mår och hur kroppen ser ut.

Men hur ser min kost ut idag

Frukost:
Börjar med skopa (portion) EAA
3g Omega3
1st All Vitamins

3 ägg + 4 äggvitor (kokta, tar bort gulan på 4 av de)

Mellanmål:
Lax med Ris

30 min Innan träning:
1.5 Skopa Super Fast Carbs + 2 skopor Power PWO

Under träningen:
1.5 Skopa Super Fast Carbs + 2 Skopor Super EAA

Efter träningen:
2 Skopor High Quality Whey100

Lunch:
En matlåda från Matlådor.se

Mellanmål:
1-2 Fast Bars

Mellanmål:
Kyckling med Potatis

Middag:
Lax med Ris

Kvällsmål:
200-250g Kvarg + 1 skopa High Quality Whey100
3g Omega3
1st All Vitamins
2st Rest ZMA

Hur mycket jag äter av potatis, ris, lax och kyckling är olika dag för dag. Jag går mycket på känsla efter hur mycket kroppen vill ha beroende på hur hårt träningspass jag haft.
Utöver detta program så blir det som jag skrev ovan, glass ibland, nån bakelse då och då, choklad. Allt detta för att jag har ett sockerberoende. Jag vet att jag inte behöver äta det men jag har cravings och så länge jag håller en bra balans och bara äter 2-3 ggr i veckan så är jag nöjd =)

Här är en bild från när jag vägde 94kg i somras och en bild från ett par dagar sedan när jag vägde in mig på 100kg.