Du kommer tacka dig själv när du gjort detta. Det är ingen hemlighet, så här ska du tänka…

Träning är en lyx för dig och att sköta kosten är lyx för kroppen. Ge dig själv det. Det finns så mycket positivt med att planera dina dagar, få bättre rutiner med maten och planera in din träning varje vecka för att få bra rutiner.

Det bästa med mitt jobb är när mina klienter ger 100%, gör exakt som jag säger, är engagerade och verkligen vill göra en förändring i sin livsstil.

Ju mer mina klienter visar hur mycket dom vill göra en förändring desto mer energi lägger jag på dessa klienter. Vissa har lätt för att komma in i en flow och andra har svårare, man faller tillbaka ibland men så länge man visar att man vill och kämpar mot det ljusa så kommer jag kämpa med dessa.

Alla behöver olika mycket hjälp, vissa skriver till mig varje dag och uppdaterar mig och frågar frågor. Andra uppdaterar mig en gång varannan vecka. Jag brukar vilja ha uppdatering minst en gång i veckan.

Behöver du också komma igång? – Intresseanmälan

Det är enkelt att köpa kost och träningsprogram av någon, det är enkelt att säga att man vill göra en förändring. Men går man inte in 100% så kommer man inte lyckas. antingen faller man tillbaka på gamla vanor efter coachningen eller inte ens avslutar det man påbörjat.

Att ändra på en dålig vana är svårt, du har arbetat in ett mönster som du är bekväm med. Du tycker att det är skönt eftersom det inte är så energikrävande. Vi alla är lata i grunden, även jag har blivit bekväm nån period och kommit av träningen och misskött mig.

Men när vi väl kommer in i bättre rutiner så vet går allt bättre. Vi orkar träna 1 timme om dagen, vi orkar planera maten och laga mat. Och vi gör det för att det får oss att må bättre.

Men vad händer när man har dåliga rutiner både med kost och träning?

 • Man blir seg i kropp och huvud
 • Man sover sämre
 • Man går upp i fett/vikt
 • Musklerna förtvinar
 • Du kan få hormonrubbningar (för killar ökad östrogen, minskad testosteron)
 • Man äter för lite
 • Man äter för mycket
 • Man tränar oregelbundet
 • Lättare för att skada sig
 • Ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar
 • Man får sämre kroppshållning
 • Man åldras snabbare
 • Man stressar mer
 • Man stressar över att man är stressad
 • Man hamnar i en ond cirkel
 • Du får sämre självförtroende

Jag kan fortsätta skriva den här listan väldigt långt. Men här ovan är det som jag tycker är det vanligaste jag ser hos mina klienter som kommer till mig.

Vad händer om man sköter sig med kost och träning?

 • Du får bättre rutiner om dagarna
 • Du blir piggare
 • Du får bättre fokus när du jobbar
 • Du får bättre självförtroende
 • Du blir tryggare i dig
 • Du får bättre syreupptagningsförmåga
 • Du stärker både muskler och skelett vilket kan leda till mindre skador och sjukdomar när du blir äldre
 • Du kommer sova bättre
 • Du vet vad som är bra mat för din kropp
 • Du blir av med ditt sötsug
 • Du går ner i fett
 • Du bygger muskler och forma kroppen som du vill
 • Komma in i dina favorit kläder
 • Man håller sig ung längre
 • Man får bättre hormonbalans i kroppen
 • Man får bättre tillväxhormon produktion i kroppen
 • Mindre stress
 • Allmänt gladare

Gör en förändring du också – Intresseanmälan

Ja du, den listan är lång, det finns så mycket mer positivt som händer med kroppen om man bara sköter sig. Det är en livsförändring

Det allra viktigaste är att börja planera dina dagar:
Hur ser min dag ut imorgon?
När kommer jag hinna träna imorgon?
Hur många matlådor behöver jag ha med mig till jobbet?
Vad behöver jag handla imorgon för att göra storkok för veckan?

Jag älskar det här jobbet, glädjen som mina klienter får när dom når sitt mål eller gör något som dom inte trodde var möjligt. Jag kan hjälpa dig oavsett vad du har för mål. Ibland behöver man bara sköta kosten för att nå målet, andra har större mål och då behövs både kost och träning.

Jag hittar det som passar dig för att du ska nå ditt mål. Sedan kommer jag lära sig hur du ska tänka efter vi är färdiga med coachningen.

Gå in här på Online Coachning och skicka din intresseanmälan, skriv vad du har för mål och vad du vill uppnå.
I coachningen kommer du att få tillgång till en app med ett eget konto. Där kommer du ha dina program och en egen chatt med mig. Kostprogrammen kommer med recept och innehåll, träningsprogrammen kommer med bilder och video + förklaring av träningsupplägget.
I appen kan du även uppdaterar dina resultat om du vill i form av mått och bilder.
Ju mer tid och energi du lägger på dig själv desto mer kommer jag ge dig =)