I´m Back!

Nu var det många år sedan jag skrev ett blogginlägg. Jag har inte ens kvar min blogg från förr. Men då var det dags att börja med det eftersom flera frågat mig efter mer text än det som jag lägga ut på min Instagram.

För er som aldrig läst min blogg innan så började jag blogga när jag var 20 år. Jag är snart 35!! Jag var nog bland dom första killar inom Fitness som började blogga om träning.

Det jag skriver om är allt från vad jag tränar, vad jag äter, vad jag har på mig, mitt liv, mina skador, mitt jobb och mina resor. Just nu så driver jag ett gym på Kungsholmen, CrossFit Atum! Vi har både gym, crossfit och boxning. Förutom gymmet så har jag en del träningsresor per år. Nu senast var jag i Fuerteventura, Playitas. Har en del kommande event och träningsresor. Jag kommer att ha en separat flik för just dessa så kan ni läsa mer om det där.

Frutom gymmet och resorna så har jag en del på gång framöver. Det som är på gång just nu är en ny Transform Your Body tävling. Jag hade TYB tävling förra året. Första bilden är på mig när jag gjorde min TYB. Jag är alltid med själv när jag har dessa tävlingar. Jag vet vad deltagarna går igenom och för att motivera andra till att göra det.

108.9kg – 91kg

Nästa tävling börjar 1a April. Mer info om det kommer framöver.

Nu måste jag fortsätta jobba här!

Peace!