Mina bästa tips för dig som vill gå på diet

Nu är jag inne i min 13e vecka på min diet. Och jag måste säga att det är min absolut enklaste diet och viktnedgång jag någonsin gjort. Jag har inte haft några kravings alls. Det kan ha varit nån dag då jag inte haft med mig matlåda till jobbet och det gått mer än 4-5h och då har jag verkligen blivit sugen på kolhydrater i form av bröt eller smält ost!

Men annars så har jag klarat detta utan problem. För varje år blir det lättare och lättare. Och det är nog för att jag vill leva så här. Jag trivs så mycket bättre när jag väger runt 96-97kg, istället för startvikten som var på 105.5kg.
Just nu väger jag lite mindre, jag ligger runt 95.5kg. Men jag ska ner nått kg till och plåtas och sedan går jag upp och håller 97kg, där jag mår som bäst.

Här är min före-och efterbild från förra året med lite resultat

Men vad gör jag och hur gör jag? Jag har lagt upp en youtube video där jag ger mina bästa tips och berättar lite om varje del, vad man ska tänka på och så. Här nedan kommer video klippet, under videoklippet har ni mina bästa tips uppskrivet. Vill ni veta mer om varje del så kan ni kolla youtube videon.

1 – Planering
2 – Målsättning
3 – Delmål
4 – Umgänge
5 – Bjudningar
6 – Inte avbryte
7 – Njuta av dieten
8 – Hitta balans
9 – Ha marginal till målet

Lite svårt att förstå varje del om man inte kollat på videon då jag pratar om varje punkt. Men kolla igenom och skriv ner lite stödord av det. Ta med dig det från videon som triggar dig till att börja och kom igång.
Ditt mål kanske inte är detsamma som mitt MEN det viktigaste är att du går in helhjärtat och bestämmer dig för att göra det 100%

Jag har många duktiga klienter, men jag har vissa klienter som jag sätter en smeknamn på, jag kallar dom för maskiner!Dom kommer med målsättning, en vision hur dom vill se ut och vad dom vill göra med sin kropp. Och jag lägger upp individuellt anpassat kost eller träningsprogram, oftast båda.
Dom får programmen och kör på, kommer med enstaka frågor, och när dom har koll på allt så kör dom 100%, inga avvikelser tills jag säger till. När dom kört kart en period kommer dom och säger: ”- Jaha, vad ska jag göra nu”

Och dom får nytt upplägg, vi gör ändringar och dom fortsätter. Jag ser på resultaten, på före- och efterbilderna hur dom utvecklas. Dom skriver hur mycket piggare och starkare som är samtidigt som dom kommer i en superform.

Älskar dessa människor – Maskiner!

Vill du veta mer om min coachning gå på länken här www.akorahim.com/onlinecoachning och skicka din intresseanmälan.

Jag har genom min tid som PT, coach och online coach har jag tränat allt från Kampsportare, tyngdlyftare, maratonlöpare, gymnaster, friidrottare, motionärer.
Och dom absolut roligaste att coacha är ”vanliga” icke idrottare som vill göra en förändring i sitt liv, sin vardag. Det kan handla om att komma i en hälsosammare livsstil med kosten eller börja träna och komma i en form som dom trivs med. Dem är absolut roligast för att man ser hur mycket dom uppskattar att göra förändringen.

Nu kör jag vidare med min diet, ett par veckor till, kanske 5-6 veckor till. Det är ju sommar och då vill man ju vara fin och må bra =D

POOOW!