Träna som mig i 1 år!

Nu har jag jobbat på detta i ett par månader och jag är färdig med Period 1 och 2.

Totalt är det 8 perioder, alltså 8 olika träningsprogram som ingår i mitt upplägg.

Jag har jobbat som personlig tränare i över 16 år, och jobbat som online coach senaste 6 åren. Jag har testat över 40 olika programupplägg. Blandat olika reps, set, vila, superset, mix av övningar, kombination av övningar. Jag har senaste 3 åren varje år lagt på mig 1kg muskler och legat på samma fett% varje år och jag närmar mig 40 (om 4 år) och har aldrig känt mig i bättre form.

Och hur har jag gjort?
Nu släpper jag mitt senaste årsupplägg. Från Augusti 2019 till augusti 2020. 8 st träningsprogram, 6-7 veckor per program. Fokus områden är hypertrofi, styrka, max styrka, uthållighet och forma kroppen. Vara helt genom tränad helt enkelt!
Så detta program passar alla som vill bygga muskler, bli starka och få bra uthållighet. Och på köpet får man också en snygg kropp

Jag har alltid haft som mål att förbättra fysiken, vara så proportionerlig som möjlig. Jobba på mina svagheter och förbättra styrkorna.

Första bilden är från 2019, 1a April – 1 Augusti
Start 105kg – 14.5% fett
Slut 93kg – 5.6% fett

Tränade 1 år. Andra bilden är från 2020, 1a April – 1 Augusti
Start 105.5kg – 15% fett
Slut 93.9kg – 5.6% fett

En ökning med 900g. från förra året på samma fett%. Det är jag sjukt nöjd med. 1kg muskler på 1 år. Klarar man av att bygga det så ska man vara mer än nöjd. Då ska ni också veta att jag inte varit sjukt på 2.5 år. Jag sover bra, jag äter bra on och offseason och jag tränar hårt!


I programmen får man programbeskrivning, förklaring på perioden och upplägget.
Programmen kommer med bilder och video på övningarna där jag visar och förklarar. Du kommer att få uppvärmningsövningar för både överkropp och benpassen. Rehabövningar för axlar och nacke. Allt för att kroppen ska hålla genom dessa träningspass.
Jag pressar kroppen till max hela tiden och jag känner av att kroppen tar styrk men så länge du tar hand om kroppen så kommer du kunna pressa dig till nästa nivå och utvecklas.

Nu har jag släppt programmet och man kan börja prenumera på programmen månadsvis. För mer info in på länken och skicka din intresseanmälan! Träna som mig i 1 år!

Man kan köpa programmen med och utan coachning. Med coachning kommer du alltid ha mig att bolla med i en chatt tillsammans. Då hörs vi så ofta du behöver ha hjälp och jag vill att man uppdaterar mig minst en gång i veckan.

Utan coachning startar jag dig och när du fått rull på det hörs vi efter varje period börjar närmar sig sitt slut. Oavsett kommer jag att ha koll på dig under tidens gång.

Nu ska jag sätta mig och skriva klart period 3.