Vara singel och ge råd till par

Det är just det vi gör vi som är singlar. Det känns som det alltid är singlar som ger bäst råd om hur man ska vara i ett förhållande. För när man väl är i ett förhållande så går ändå allt åt helvete haha. Jag är en av dom få som inte tror på evig kärlek. Eller vi kanske är många av den typen. Men jag har inte träffat så många som håller med mig. Men det känns som att alla bara separerar. Och många som har barn också. Singel pappor och singel mammor. Jag har för många vänner som sitter i den sitsen. Och jag vill inte hamna där.

Folk får väl göra som dom vill. Har hört från många singel föräldrar att det är skönt. Barn varannan vecka. Jag är glad för deras skull

2018 var året där ungefär 18 av mina vänner och bekanta separerades. Nu pratar jag om 18 olika förhållanden. Hur är det ens möjligt?! Man kämpar inte ens längre.

Gräset är grönare på andra sidan

Det är väl det som folk tror och jag har till och med hört folk säga att det är så. Gräset är grönare på andra sidan. Självklart är det så om du inte tar hand om ditt eget gräs. Vattna, klipp, och låt det blomma. Enkelt att säga!

Vad tycker jag är viktigast i ett förhållande?
Att man litar på varandra! Från start. Man börjar från noll, man tar inte med sig skit från sitt förra förhållande och man ser inte bakåt i den andras förhållande. Hur svårt ska det vara! Lita på varandra och ge varandra 100%. Får man inte 100% så kan man inte förvänta sig att få 100% tillbaka.

Jag har varit singel nu i ca 3 år. Och jag är så anti svartsjuka. Jag har sagt om jag träffar någon som kommer med lilla minsta svartsjuka så är det hej då! jag drar, OK bye!!

Så ovärt att träffa någon som försöker styra en. En gång svartsjuk, alltid svartsjuk. Det handlar om att man är en osäker person, man är inte trygg i sig själv. Då tar man ut det på den man träffar.

Men vad vet jag! jag är ju singel =) Mina tankar, min blogg! ni får alltså tycka vad ni vill om det.

Nu medan jag suttit och skrivit detta så får jag inte vara ifred, Prinsen går fram och tillbaka på mig och vill ha uppmärksamhet. Just därför behöver jag inget förhållande, får så mycket kärlek av mina katter =)

I bakgrunden har jag filmen ”Interstellar” Ett av mina favorit filmer. Kan sitta och lyssna på den, musiken och allt med filmen är så sjukt bra. Regissören Christopher Nolan, inte konstigt att det är bra film och musik. Han har även regisserat Batman filmerna. Och roligast med filmen är ju Tars och Case

Nä nu börjar det mest spännande i filmen. Ska fortsätta kolla här!

Comments 4

  1. Berätta gärna om dina tankar kring ålder i ett förhållande. Anser du att det finns någon gräns och isf vart går din gräns?

    1. Post
      Author

      Det är svårt det där med ålder. Beror lite på hur gammal man känner sig. Jag känner mig inte gammal i ålder, fastän jag är 35 så känner jag mig som 25. Sedan finns det tjejer som är 20 år som beter sig som 30. Sedan finns det tjejer som är 20 som beter sig som 12. Det är väl upp till var och en att bestämma det. Jag kan inte svara på den frågan förrän jag träffat tjejen som jag vill vara med oavsett ålder så måste det klicka

  2. Sant det du skrev om att folk skiljer sig höger och vänster. De kämpar inte! Men ändå säger det sen, båda parter ”jag kämpade men hen gör inte som jag vill”. Det handlar inte om att hen ska ändra sig för den andra utan om kompromiss. Jag var 19 är när jag blev tillsammans med min man, nu är jag 37, 3 barn (15,14&9) 18 år senare. Det var ingen dans på rosor. Han var 21, bosatt i Göteborg , jag var 19, bosatt i Stockholm! Man fick kompromissa, ibland släpa taget eller helt enkelt go with The Flow. Håller med det du säger om svartsjuka! Det funkar inte om man inte litar på varandra helt!

Kommentera